Eurowag Easy

Előre fizetős, készpénzmentes fizetési megoldás olyan kisebb vállalatok számára, amelyeknek rugalmasabb megoldásra van szükségük

Versenyképes üzemanyagárak
Nincsenek rejtett költségek és pótdíjak
Több mint 9000 töltőállomáson elfogadják

Előre fizetős megoldás az üzemanyag és az útdíj kifizetéséhez

Ellenőrzése alá vonhatja a költségeket az ügyfélportálunkon keresztül. Bárhonnan, interneten keresztül, fel lehet tölteni a kártyát, meg lehet tekinteni az üzemanyagárakat, ki lehet értékelni a gépjárművek fogyasztását, regisztrálni lehet az útdíjat, és böngészni lehet az összes számlát.

  • Előre lefoglalhatja a versenyképes üzemanyagárakat anélkül, hogy banki garanciára lenne szükség.
  • 24/7 ügyfélszolgálat az Ön nyelvén.
  • Nem számítunk fel rejtett díjakat és pótdíjakat a szolgáltatásunkért, valamint könnyen érthető számlákat állítunk ki.

Eurowag Easy kártyához nagyon egyszerű hozzájutni.

1

Pár perc alatt kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy online is regisztrálhat.

2

Segítünk kiválasztani a vállalata számára legkedvezőbb megoldást.

3

Kezdje el használni a kártyát, és élvezze az előnyöket!

Gyakran ismételt kérdések

Az Eurowag Easy Card Európa több mint 5000 töltőállomásán az átvételi hálózaton keresztül használható. Ezen felül fizethet a TIR-ért és a parkolásért.
Igen, ez sokkal biztonságosabb, mint készpénzt adni a tehergépkocsi vezetőnek. Kifejlesztettünk egy kifinomult rendszert, amely megvédi a kártyákat a jogosulatlan kezeléstől. Beállíthat korlátozásokat a tankolásra, a fizetések engedélyezésére vagy zárolhatja azokat online, és azonosíthatja a gyanús tranzakciókat. Mindez biztosítja a maximális biztonságot.
Több okból kifolyólag- jobb lefedettség, kedvezőbb üzemanyagárak, és jobb fizetési feltételek. Ha már rendelkezik más szolgáltató kártyájával -miért nem tesz egy próbát az EW kártyával, és meglátja, tudunk segíteni optimalizálni a költségeket, és jobb értéket teremteni Önnek
Az ew easy kártyát úgy alakították ki, mint egy integrált fizetési megoldást a kisebb vállalatoknak, személyszállító és tehergépjármű-flottavállalatoknak. Ez egy modern fizetési megoldás, és lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a készpénz kiosztásától a gépjárművezetők számára. Ugyanakkor, egy alapos áttekintést szerez az összes EW Easy kártyával történt ügyletről.
Az EASY kártya egy előre fizetett kártya, melynek hitelkeretét a vásárolt termék határozza meg. Az üzemanyag-vásárlásoknál a hitelkeret attól függ, mennyit fizet előre: annyit költhet, amennyit előre fizetett. Az útdíj-fizetésekhez előbb befizetést kell teljesítenie a számlánkra. A kaució összege az adott útdíjrendszer átlagos fogyasztásán és járműtípusán alapul.
Feltétlenül. EW Easy kártyával élvezheti az erős pozíció előnyeit mint az üzemanyag úgy az autópálya szolgáltatások piacán, mitöbb, társaságunk sokkal kedvezőbb üzemanyagárakat tud Önnek ajánlani. Az Eurowag az autópálya szolgáltatók közvetlen partnere Európa szerte és ezáltal jogosultak vagyunk minél több európai országban rendelkezésre álló autópályadíj-kedvezményt biztosítani
Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot a vevőszolgálattal a lehető leghamarabb. Mi azonnal letiltsuk a kártyát, és megpróbáljuk megtalálni a legjobb lehetőséget az Ön számára.
A hitelminősítés a közelmúlt eredményeinek és fejlesztésének pénzügyi elemzését, valamint az üzleti elemzést és a rendelkezésre álló adatbázisok ellenőrzését foglalja magában.
Csak töltse ki az űrlapot, és ezután mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Az EW Easy kártya úgy működik, mint egy rendes üzemanyag-kártya. Az üzemanyagot az EW Easy kártyával fizeted, és amikor a számlázási időszak véget ér, küldjük a számlát ezen időszakban történt összes tranzakcióra vonatkozóan.

Kapcsolat

Szeretne Eurowag Easy kártyát rendelni, vagy további információkra van szüksége? Hagyja meg az elérhetőségeit, és a csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

Az Ön elérhetőségei

*Hibás keresztnév és vezetéknév
*Hibás email cím
Cég neve
Telefonszám
Ország
Adószám
Járművek száma
Kérdések

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek.