Eurowag Vector

Fizetési megoldás szállítmányozók és alvállalkozóik részére

Egyéni keret minden fuvarozó részére
További bevételi források a vállalkozás számára
Az alvállalkozók számára zökkenőmentes hozzáférés az üzemanyaghoz és az útdíjhoz

Miért válasszam az Eurowag Vector kártyát?

  • Az új fuvarozási alvállalkozók könnyen regisztrálhatók a rendszerben.
  • Kedvező fizetési feltételek és számlalejárati idők a cash flow javítása érdekében.
  • Az alvállalkozók számára zökkenőmentes hozzáférés az üzemanyaghoz, az útdíjhoz és a kapcsolódó szolgáltatásokhoz.
  • Rugalmas jutalékrendszer minden olyan üzemanyagra vagy útdíjra vonatkozó tranzakció után, amelyet a szállítmányozó hajt végre.
  • Személyre szabott napi jelentések és importálási lehetőség a saját könyvelőrendszerébe.
  • Nagyobb biztonság az egyedi SMS általi lezárórendszerrel.

Az Eurowag Vector kártya mindössze 3 lépésre van Öntől

1

Pár perc alatt kitöltheti a kapcsolatfelvételi űrlapot, vagy online is regisztrálhat.

2

Segítünk kiválasztani a vállalata számára legkedvezőbb megoldást.

3

Kezdje el használni a kártyát, és élvezze az előnyöket!

Az Eurowag One kártyát az elfogadó hálózaton belül, több mint 15 000 töltőállomáson lehet használni Európa-szerte. Továbbá, a kártyával fizethet még TIR mosást és parkolást is.
Igen, ez sokkal biztonságosabb, mint készpénzt adni a tehergépkocsi vezetőnek. Kifejlesztettünk egy kifinomult rendszert, amely megvédi a kártyákat a jogosulatlan kezeléstől. Beállíthat korlátozásokat a tankolásra, a fizetések engedélyezésére vagy zárolhatja azokat online, és azonosíthatja a gyanús tranzakciókat. Mindez biztosítja a maximális biztonságot.
Több okból kifolyólag- jobb lefedettség, kedvezőbb üzemanyagárak, és jobb fizetési feltételek. Ha már rendelkezik más szolgáltató kártyájával -miért nem tesz egy próbát az EW kártyával, és meglátja, tudunk segíteni optimalizálni a költségeket, és jobb értéket teremteni Önnek
Az EW kártyát úgy alakították ki, mint egy integrált fizetési megoldást a nagy és közepes méretű közlekedési vállalatok számára. Ez egy modern fizetési megoldás, és lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a készpénz kiosztásától a gépjárművezetők számára. Ugyanakkor, egy alapos áttekintést szerez az összes EW kártyával történt ügyletről.
Hitelkeret van beállítva, hogy tükrözze az ügyfél szükségeit a hibátlan műveletekre, de minden egyes ügyfél átmegy egy elemzésen és értékelésen. A végső hitelkeret egyéni, és az ügyfél pénzügyi egészségétől, a működési igényektől és a rendelkezésre álló biztosítéktól függ.
Feltétlenül. EW kártyával élvezheti az erős pozíció előnyeit mint az üzemanyag úgy az autópálya szolgáltatások piacán, mitöbb, társaságunk sokkal kedvezőbb üzemanyagárakat tud Önnek ajánlani. Az Eurowag az autópálya szolgáltatók közvetlen partnere Európa szerte és ezáltal jogosultak vagyunk minél több európai országban rendelkezésre álló autópályadíj-kedvezményt biztosítani
Ebben az esetben vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal a lehető leghamarabb. Mi azonnal letiltsuk a kártyát, és megpróbáljuk megtalálni a legjobb lehetőséget az Ön számára.
A hitelminősítés a közelmúlt eredményeinek és fejlesztésének pénzügyi elemzését, valamint az üzleti elemzést és a rendelkezésre álló adatbázisok ellenőrzését foglalja magában.
Csak töltse ki az űrlapot, és ezután mi felvesszük Önnel a kapcsolatot.
Az EW Vector kártya úgy működik, mint egy rendes üzemanyag-kártya. Az üzemanyagot az EW Vector kártyával fizeted, és amikor a számlázási időszak véget ér, küldjük a számlát ezen időszakban történt összes tranzakcióra vonatkozóan.
Összesen 20 európai országban tudunk Önnek autópályadíj-szolgáltatást nyújtani. Ezen országok aktuális áttekintését az Útdíj menüpontban találja.
The credit assessment consist of financial analysis of recent results and development, as well as business analysis and verification of available databases.

Kapcsolat

Szeretne Eurowag Vector kártyát rendelni, vagy további információkra van szüksége? Hagyja meg az elérhetőségeit, és a csapatunk felveszi Önnel a kapcsolatot!

*Hibás keresztnév és vezetéknév
*Hibás email cím
Telefonszám

Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi, és a Google adatvédelmi irányelvei és Általános Szerződési Feltételei érvényesek.